Säkerhetskamera för ditt barns viktiga närhet - battefy.se

Säkerhetskamera för ditt barn

Bostadsinbrott bild
Bostadsinbrott
december 1, 2018

Säkerhetskamera för ditt barn

säkerhetskamera

Att lämna sitt barn ensam i sitt rum kan känna sig våldsamt. Med säkerhetskamera kan du övervaka är det säkert eller inte? Njut av en avslappnande stund på altanen eller titta på en film medan barnet sover. Med Battefys produkter är du sedan där direkt när din baby är ledsen och vill få uppmärksamhet.

Många föräldrar anser att en baby monitor är bästa hjälpmedlet när man vill njuta av dagen samtidigt som barnet sussar på annan plats, såsom övervåningen eller hotellrummet. Det är ju inte ovanligt att föräldrar sover över hos släktingar och vänner eller bor på hotell. Men medan barnet sover sött i exempelvis hotell rummet – eller varför inte på övervåningen om du bor i flervåningshus – vill ju ofta föräldrarna umgås med vänner, inte sällan i en annan del av huset eller trådgården. I dessa lägen är det perfekt att ha en baby monitor (även kallat babyvakt), så att man har koll på om bebisen vaknar.

Läs detta: Bra och dåligt med kameror

Sedan när barnet är lite större och leker på egen hand är det perfekt sätt att se att inte rummet stökats ner allt för mycket eller olycka skett. Föräldrarna kan känna sig lugnare och fortfarande ha uppsikt. Spana in våran senaste produkt – Baby robot monitor! 

baby monitor

2 Comments

  1. […] Läs detta: Den livsviktiga närheten till ditt barn […]

  2. […] Läs detta: Den livsviktiga närheten till ditt barn […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *