Säkerhetskameror för människor - Vad vi tycker: battefy.se

Om oss

Om oss


Battefy har som mål att vara en nyckelaktör inom säkerhetsbranschen med smarta lösningar av säkerhetskameror, personlig service och kunnig personal. Vi gör era hem och företag säkrare. Det är något vi tar största allvaret. Vi är säkerhetsklassade och vår personal är att lita på. Vi främjar effektiva, långsiktiga relationer med våra kunder. Vår prioritet är att utforma och leverera nya och unika marknadsfokuserade säkerhetslösningar. Vi lyssnar aktivt på våra kunders utmaningar och tillämpar våra insikter och expertis för att förutse och hantera deras nuvarande och framtida behov. Detta både på kundnivå och samhällsnivå. Inom Battefy samarbetar vi med externa partners för att maximera vår gemensamma kunskap och skapa större värde till våra kunder. Säkerhetslösningarna vi levererar är summan av våra kollektiva talanger. Vårt teamarbete inspirerar medarbetarna att fortsätta utveckla företaget. Vi ger varandra det stöd som behövs för att gemensamt lyckas och firar våra gemensamma prestationer
.

.

Kortfakta


Battefy har 5 anställda och växer kontinuerligt. Detta genom samarbeten med rikstäckande företag, kvalité till konkurrenskraftiga priser och datadriven marknadsföring. Våra smarta säkerhetslösningar är resultatet av många års arbete med produktresearch och R&D. Vi håller 3 patent i dagsläget gällande vår adapter för förstärkning av signalerna mellan WiFi och kamerorna ute, så större områden kan täckas. När det gäller våra samarbetsföretag så gör vi en due dilligance på dess produkter så ni som kund får de främsta produkterna på marknaden. Vi skulle aldrig sälja något som vi ej rigoröst testat och vi lämnar alltid 2 år garanti på alla produkter.
.

Kontakta oss via formuläret så kommer ni få svar inom 24 timmar.


Battefy har som mål att vara en nyckelaktör inom säkerhetsbranschen med smarta lösningar av säkerhetskameror, personlig service och kunnig personal.

Läs detta: Den livsviktiga närheten till ditt barn

Läs detta: Bra och dåligt med kameror