Användarpolicy - Battefy - Din leverantör av säkerhetskameror säkerhetssystem övervakningsprodukter

Användarpolicy

Användarvillkor

Användarvillkor, Integritetspolicy och GDPR
Battefy har upprättat dessa riktlinjer i syfte att förbättra din upplevelse när du besöker www.battefy.se och våra samarbetssidor samt vilka regelverk Battefy hemsida följer. Vår målsättning är att du ska känna dig säker på att din personliga integritet respekteras och att dina personuppgifter behandlas korrekt. All behandling av personuppgifter inom ramen för gällande lagstiftning och Dataskyddsförordningen.

Användarvillkor
Genom att använda denna sidan accepterar du våra användarvillkor och vår integritetspolicy. Dessa gäller när du som privatperson eller det företag som du företräder gör en förfrågan eller beställning från oss som initierats via www.battefy.se.


Avtal och beställning
Beställning kan göras via webbplatsen och i samband med detta accepterar du Villkoren. Beställning kan också ske via fax, e-post eller telefon. Vid beställning skickar Battefy så snart som möjligt en orderbekräftelse till Kunden som bekräftar beställningen och ett avtal mellan dig och Battefy har därmed ingåtts. Battefy har rätt att i enskilda fall neka eller ändra beställningen på grund av uppenbara fel på www.battefy.se.

Produktinformation
Battefy reserverar sig för slutförsäljning av produkter samt eventuella bild- och skrivfel på webbplatsen, i annonser eller annat marknadsföringsmaterial, exempelvis fel i produktbeskrivning eller teknisk specifikation samt felaktiga priser eller felaktig information angående om en produkt finns i lager. Battefy har rätt att korrigera sådana eventuella fel, ändra eller uppdatera informationen och att löpande göra produktändringar och förbättringar.

Upphovsrätt
Innehållet på den här webbplatsen är upphovsrättsskyddat och tillhör Battefy. All text, grafisk design, logotyper, bilder, etc. tillhör IT Gården och får inte kopieras, överlåtas, försäljas, reproduceras eller förändras, utom för rent privata syften eller där det är uttryckligen är tillåtet eller Battefy gett sitt skriftliga tillstånd.

Priser
Vid beställning gäller de priser som vid tidpunkten för beställningen anges på webbplatsen, om annat inte uttryckligen har avtalats eller om omständigheterna uppenbarligen föranleder annat. Battefys priser är angivna i svenska kronor (SEK) och exklusive moms för företag. Eventuella betalnings- och fraktavgifter anges separat. Priserna redovisas både innan beställningen och i orderbekräftelsen. Battefy är inte bunden av sådana felaktiga prissättningar som kunden insåg eller borde ha insett. Om ett felaktigt pris har angetts för en produkt som kunden har beställt kommer vi att underrätta dig och invänta ditt godkännande av det korrigerade priset innan köpet genomförs. Battefy reserverar sig för eventuella skrivfel och prisändringar på grund av ändrad moms, förändring i valutaläget, inköpspriser samt ändring av lagstadgade avgifter. Eventuella betalnings- och fraktavgifter anges separat. Priserna redovisas både innan beställningen på www.battefy.se eller i offerten och i orderbekräftelsen.

Hantering av köp
När du beställer en vara eller tjänst på Battefy via någon av våra distributionskanaler, kommer dina personuppgifter först att registreras i vår kunddatabas och användas för administration och skapande av ett konto till dig. Uppgifterna kan också komma att användas för marknads- och kundanalyser och uppföljning samt för marknadsföringsändamål inom Battefy (inga personuppgifter lämnas ut utanför Battefy. Vi behåller dina personuppgifter så länge de behövs för att vi ska kunna hantera din beställning, fakturera, hantera klagomål och reklamationer.

Uppgifter om företag
För myndigheter, kommuner och näringsidkare registreras, utöver organisationsnumret, personnummer för beställare. Utöver detta registreras kontaktpersoner hos företag med adress, telefonnummer och e-postadress.

Tredjepartkanaler
När du besöker/använder våra digitala kanaler eller dess tjänster eller kommunicerar med oss i våra digitala kanaler kan vi komma att samla in uppgifter om dig via våra sociala kanaler så du ska få en så god upplevelse som möjligt.